Over Ons

Wij geloven in de kracht en positieve impact van sociale & duurzame ondernemingen en organisaties op onze maatschappij. Daarom willen wij hen helpen om een nog groter succes te worden.

De naam de ‘Invallers’ is gekomen na een te lang durende brainstormsessie. We kwamen op het briljante idee om onszelf aan te bieden als invallers voor als VIPs die niet bij een panel of event aanwezig kunnen zijn. Wij zouden ons opstellen als de invaller voor die persoon. Wij dachten aan ons voorbeeld Willemijn Verloop. Stel ze kan niet aanwezig zijn bij een panel over sociaal investeren, wij nemen haar plek in voor een zeer schappelijke prijs…

 

De naam bleef maar dit idee niet. We zien onszelf alsnog als invallers, wij komen even invallen om te helpen bij het bedrijf, wat op poten te zetten maar de nadruk blijft op ‘invallen’ want daarna is het het belangrijkste dat het overgedragen wordt aan jouw bedrijf.

 

(overigens als iemand alsnog behoefte heeft aan een stand-in Willemijn Verloop, we houden onszelf aanbevolen;)

Kim Renskers

KIM

Harde werker met lef.
Lees meer...
Email: kim@de-invaller.nl
Mobiel: +31 6 234 28 538
Studie: Hoge Hotelschool Maastricht
Als Invaller wil ik Ondernemers die maatschappelijke thema’s aanpakken helpen groeien. Ik wil ze structureel verder helpen, dus het gaat mij om de lange termijn winst. Maar dan wel direct vandaag beginnen. Als Hotello is mij geleerd om een gast altijd boven aan de keten te zetten, want het hotel is er voor de gast. Als Sociaal Ondernemer ben je vaak aan het ondernemen voor het maatschappelijke probleem en komt ‘de klant’ erbij. Ik help deze ondernemers om de klant naast het maatschappelijke probleem te zetten zonder dat de een de ander afdoet. Want zonder klant zit je zonder geld, en zonder geld maak je geen impact op jouw maatschappelijke probleem.
Andrea Rozemeijer

ANDREA

‘Chef’ duizendpoot.
Lees meer...
Email: andrea@de-invaller.nl
Mobiel: +31 6 207 26 984
Studie: BA European Studies, Maastricht University. MSc Corporate Entrepreneurship & Innovation, Lund University.

Na vele bijbaantjes is mijn échte werkervaring begonnen na mijn Master bij: Citibank, Ziggo en Belvilla. Geld verdienen bij deze bedrijven = key. En nog steeds geloof ik dat geld een financieel stabiel en daardoor gezond bedrijf kan bewerkstelligen. Maar ik geloof ook dat dat niet je einddoel moet zijn! Geld is een middel om mooie dingen neer te kunnen zetten. Vandaar mijn switch naar het sociaal ondernemen, ondernemen maar dan met sociale en duurzame impact.

 

De afgelopen jaren zijn heel wat projecten de revu gepasseerd van fundraisen voor beleggingsfondsen tot een gefaalde startup, Loop, waar ik mijn lesjes uit heb gehaald en nu om kan lachen (maar ook dat heeft eventjes geduurd…). Maar nu zet ik mij in voor bedrijven waar ik echt in geloof. Gezien de huidige klimaatcrisis denk ik dat we allemaal minder en bewuster moeten consumeren, maar als je consumeert, koop dan producten en diensten bij bedrijven die duurzaam bezig zijn met hun productie, hun mensen, hun bedrijfsvoering. En hier wil ik mij voor inzetten, juist deze bedrijven wil ik naar voren schuiven, in de picture zetten, helpen om te groeien en hun impact te verbreden.

 

Ik geloof er sterk in dat iedereen een stukje kan doen om de wereld net wat mooier te maken en achter te laten. Als iedereen zou denken dat zijn of haar impact op de wereld niks betekent of uitmaakt dan zouden we uiteindelijk niks voor elkaar krijgen. Dus… just do it

Ons Bedrijf

Kim en Andrea - De Invallers
Wij staan beide voor daadkracht, gastvrijheid, enthousiasme en nuchterheid.

Wij hebben elkaar leren kennen toen we bij Ziggo werkten – we zaten op de B2B Sales afdeling. Voor ons beide de ‘eerste echte baan’ na ons afstuderen. Op gegeven moment hebben we Ziggo verlaten en gingen we ons eigen weg maar we zaten nog bij een trouw groepje oud-Ziggo’ers waar we af en toe biertjes mee gingen doen en spraken elkaar geregeld. Nadat we allebei zijn gaan freelancen kwam het bij ons op: ‘joh, kunnen wij elkaar niet op de een of andere manier versterken? Alleen is ook maar alleen’. En hier is uiteindelijk De Invallers uitgerold!

 

Wij delen dezelfde waarden maar zijn desondanks erg verschillend en vullen elkaar als team perfect aan. Kim als expert op de day 2 day sales, Andrea als expert op business development en strategie.

 

Nu wij over zijn gestapt van 2 freelancers naar een bedrijf samen runnen, staan wij ook zo in de wedstrijd. Wij hebben de vrijheid om zelf te kunnen beslissen hoe wij het draaien en dat doen wij dan ook met verve. Wij proberen als bedrijf zijnde dus ons steentje bij te dragen aan het klimaat, de maatschappij en om na te denken over nieuwe manieren van werken. Practice what you preach. Dit doen wij op verschillende manieren:

Happiness

Lees meer...

Wij kijken binnen ons bedrijf natuurlijk naar de financiële doelstellingen die we voor onszelf zetten. Zo weten we of we nog ‘on track’ liggen maar tevens vinden wij het ook belangrijk dat wij ook blij worden van ons werk. Je bent toch heel wat uurtjes bezig met werk dus kan je er maar beter voor zorgen dat het je bevalt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een Happiness Index te implementeren en vooral te kijken naar: Balans werk-privé & Voldoening uit ons werk. Dus nu houden we niet alleen meer bij of we nog financieel op de goede weg zijn maar ook voldoening, stimulans en algehele blijheid. Wij geloven dat dit een bestendige manier van werken oplevert die beter is voor onszelf, ons bedrijf maar ook voor onze omgeving.

Klimaatgesprekken

Lees meer...

Wij zijn altijd wel bezig geweest met het klimaat maar in 2019 werden onze ogen écht geopend. Er moeten dingen drastisch veranderen als wij over 50 jaar nog op deze aarde willen wonen. Wij proberen stapje voor stapje duurzamer te leven (en zoals met alles, dit lukt soms wel en soms niet). Maar ook wilden wij meer mensen bereiken en het er over hebben, een zaadje planten, zodat mensen hun eigen keuzes kunnen gaan maken. Daarom zijn wij aangesloten als Klimaatcoach bij Klimaatgesprekken. Klimaatgesprekken is voor iedereen die nieuwsgierig of bezorgd is over het klimaat. In een 6-delige workshopreeks ga je samen met jouw klimaatcoach en een groepje anderen op een ongedwongen manier ontdekken hoe jij je leven klimaatvriendelijker in kan richten, hoe je anderen bij het gesprek kan betrekken maar ook hoe jij de impact van het klimaat op jouw leven ervaart.

 

Interesse? Lees hier meer en meld je vooral aan, er zijn misschien binnenkort wel workshops die starten bij jou in de buurt!

Kantoor en Privé

Lees meer...

Ook op kantoor en privé kijken wij naar onze impact op de maatschappij. Fiets en OV zijn 1e keus, vega lunches en kantoor delen is het nieuwe normaal.

Tevens maken wij het meeste van de vrijheid van je eigen keuzes maken binnen bedrijfsvoering want we hebben we er bewust voor gekozen om niet altijd te streven naar meer geld. Wij hebben besloten dat als wij onze financiële doelstellingen hebben gehaald, wij ipv nog meer geld verdienen, wij ook kunnen kiezen om ofwel pro bono ofwel vrijwilligerswerk te kunnen doen.

SDGs

Om in de SDG (UN Sustainable Development Goals) sferen te blijven geloven wij dat we het meeste bijdragen en gekoppeld zijn aan de volgende doelen:

…want wij zetten ons in voor bedrijven die o.a….

 

• op een duurzame en maatschappelijk bewuste manier ondernemen
• sociale inclusie een van hun speerpunten maakt
• innoveren op alle vlakken van producten, diensten en bedrijfsvoering die past bij deze tijd

 

…want intern kijken wij naar…

 

• zo min mogelijk en verantwoorde consumptie van producten en diensten
• het verminderen van onze footprint zoals met het OV reizen naar kantoor of klant, de fiets pakken, vega lunches en een kantoor delen
• onze eigen klimaatimpact en in het inzetten van onze tijd om via klimaatgesprekken bewustwording te creëren
• het aangaan van partnerships met verschillende partijen door heel Nederland om krachten te bundelen om sociale en duurzame ondernemingen een springplank te geven