Wat

De Invallers helpen sociale en duurzame ondernemingen bij het commercieel goed opbouwen en opschalen van jouw organisatie door handson te ondersteunen bij sales, interne en externe business development, strategie en project management.

 

Wij werken vanuit de vraag: Hoe zet je een goed gefundeerd bedrijf neer die aan de zakelijke kant in orde is, zonder dat de impact in de verdrukking komt.

Als ondernemer los je 1 probleem op, namelijk die van de klant. Als Sociaal ondernemer los je 2 problemen op, namelijk een maatschappelijk probleem en het probleem van de klant

Dus...

…Om je onderneming te verzekeren van inkomsten en te kunnen opschalen zorgen wij samen voor een gestroomlijnde sales afdeling door structuur, doelen, verantwoordelijkheden en efficiëntie te brengen. Belangrijk is dat dit altijd met een duidelijke en gastvrije focus op jouw klant gebeurt én zonder de missie uit het oog te verliezen.

 

Wij doelen niet naar ‘altijd maar meer geld verdienen’ want geld is een enkel middel. Een middel om je onderneming financieel stabiel te maken zodat je op een duurzame, gezonde en efficiënte manier door kan ondernemen om zo jouw impact te vergroten!

 

Wij zorgen voor de basis, het zaaien, jullie plukken hier de vruchten van, het oogsten.

Onze Kernwaardes

Gastvrij
Nuchter
Daadkracht
Milieubewust
Enthousiast

Wil je meer weten?

Onze Golden Circle

Why

Wij geloven in het creëren van een duurzame samenleving: menselijk, groen en sociaal.

 

Duurzaam = blijvend, bestendig, stabiel

Menselijk = empathisch

Groen = circulair

Sociaal = inclusief

How

Wij ondersteunen sociale en duurzame ondernemingen en organisaties hands-on bij commerciële activiteiten zodat zij financieel sterk in hun schoenen staan waardoor zij door groei hun impact kunnen vergroten.

What

Wij leveren de volgende producten aan onze klanten (lees meer onder ‘Hoe’): Bijval, Inval, Workshop